AFŞİN’DE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK.
Tarih: 23.04.2022| Okunma Sayısı: 87

Baromuz tarafından; Afşin İlçesinde, geleneksel olarak yapılan iftar programı düzenlendi. İftara Afşin’de görev yapan meslektaşlarımız ve aileleri katıldılar.
Baro Başkanımız Av.M.Burak Gül, iftar sonrası yaptığı açıklamada:
“Öncelikle meslektaşlarımın Ramazan ayını tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde Ramazan Bayramına ulaşmalarını diliyorum. Değerli meslektaşlarımız ve aileleriyle iftar davetinde birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. İftar sofrasında bir beraber olduğumuz gibi mesleğimizi icra ederken de, dayanışma içerisinde bir beraber olmamızı, yaşadığımız sorunları birlikte aşmayı temenni ediyorum.
İftar davetimize katılımları için meslektaşlarımıza ve misafirlerimize, emekleri için Afşin Baro Temsilcimiz Sayın Av.Oğuzhan Erüstün’e ve Baro personellerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, Egemenliğimizin Milletimize, geleceğimizin ise çocuklarımıza emanet edildiği, milli iradenin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşu ile taçlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor, TBMM’nin ilk başkanı, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.” dedi.
Afşin Baro Temsilcimiz Av.Oğuzhan Erüstün’de: “Baromuzun geleneksel iftar programımı vesilesiyle meslektaşlarımız ve aileleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Meslektaşlarımızın Ramazan ayını ve idrak edeceğimiz Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Davetimize katılan Meslektaşlarımıza ve misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.
İftar programımıza katılan meslektaşlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyor, Hayırlı Ramazanlar diliyoruz.

<<<Mayıs 2022><<
Mayıs 2022