İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 31
20.04.2022DiğerNur Sima AYDINLIzabıt katipliği mezunuyum 2019-2020 öğretim yılları arasında kahramanmaraş adliyesinde staj yaptım. klavye sertifikam var hızlı klavye kullanabiliyorum özel olarak ofis işleri veya yemek becerilerim var avukat yanında çalışmak üzere iş arıyorum.5522277645
19.04.2022Tüm IlanlarS. Akif TatarErzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum, şubat 2022 de avukatlık ruhsatımı aldım. Yanında çalışarak kendimi geliştirebileceğim avukat meslektaş arıyorum.5067027715
17.04.2022Tüm IlanlarFurkan Okumuş3. sınıf öğrencisiyim. İstanbul icra dairelerinde olan işleriniz için yardımcı olabilirim.5076214391
16.04.2022Tüm IlanlarHatice uluğStajımı aktif olarak çalışmadım ruhsatımı yeni aldım deneyim elde etmek için bağlı çalışacağım ofis arıyorum.5421888280
15.04.2022Tüm Ilanlarİbrahim Orakçı6 yıl avukat katipliği yaptım 1996 Kahramanmaraş doğumluyum Hukuk bürosunda İcra ve İflas departmanında banka ve genel icra dosyalarından sorumlu adliye dosya takip personeli olarak çalıştım şuan iş arıyorum askerlik engelim yok 3 ay oldu geleli Avukatlık ofisinde sekreter olarak çalışabileceğim, KATİPLİK ve asistanlık yapabileceğim bir yer arıyorum. Bilgisayar kullanmayı ve Word, Excel, Uyap Portal kullanmayı çok iyi biliyorum.5367480058
17.03.2022AvukatSerpil YabanoğluYabanoğlu hukuk bürosuna en az 3 yıllık tecrübe sahibi takım çalışmasına yatkın, uyumlu kendisine verilen işleri zamanında ve düzenli gerçekleştirebilecek, dürüst, gelişime açık avukat meslektaş arayışımız bulunmaktadır.5053715233
10.03.2022StajyerKİPAŞ HOLDİNG A.Ş.KİPAŞ HOLDİNG Hukuk Departmanında stajını yapmak üzere; - Takım çalışmasına yatkın ve uyumlu, - Kendisine verilen işleri zamanında ve düzenli gerçekleştirebilecek, - Dürüst, - Gelişime açık, - Tercihen Devlet Üniversitesi mezunu olan, "STAJYER AVUKAT" arayışımız bulunmaktadır. NOT: Başvurular "isozsoy@kipas.com.tr" ve "haturna@kipas.com.tr" mail adreslerine CV gönderilmek suretiyle yapılacaktır. Telefon üzerinden yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Sadece mail yoluyla iletişime geçmeniz rica olunur.5497834011
10.03.2022KatipKİPAŞ HOLDİNG A.Ş.KİPAŞ HOLDİNG Hukuk Departmanında çalıştırılmak üzere; - Takım çalışmasına yatkın ve uyumlu, - Kendisine verilen işleri zamanında ve düzenli gerçekleştirebilecek, - Dürüst, - Gelişime açık, - Tercihen ehliyeti bulunan, "KATİP" arayışımız bulunmaktadır. NOT: Başvurular "isozsoy@kipas.com.tr" ve "haturna@kipas.com.tr" mail adreslerine CV gönderilmek suretiyle yapılacaktır. Telefon üzerinden yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Sadece mail yoluyla iletişime geçmeniz rica olunur.5497834011
07.03.2022Tüm IlanlarAhmet KaraBen Stj. Avukat Ahmet Kara. Gider ortağı olarak bir ofis aramaktayım. Çarşı tarafında olması tercihimdir. Gider ortağı arayan meslek büyüklerim ve meslektaşlarım bana ulaşırsa memnun olurum.5524224383
22.02.2022Tüm IlanlarFATMA NUR TURANÇukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezunum. 23082021 tarihinde ruhsatımı aldım. Stajımı aktif olarak yapmış olup yanında bağlı veya gider ortağı şeklinde çalışabileceğim avukat meslektaş aramaktayım.5436536978
12.02.2022SekreterÖmer Faruk ÇalkayaOfisimizde çay , kahve , temizlik , vb. işleri yürütmek üzere sekreter aramaktayız.5422118851
08.02.2022AvukatMUHAMMET ENES ERDEVEOfisimize çalışma arkadaşı arıyoruz BUNUN İÇİN TEK BİR KISTAS TUTUYORUZ, AVUKAT MESLEK ETİK KURALLARINA RİAYET EDEBİLİYOR OLMAK.3442222147
07.02.2022Tüm IlanlarDerya KütükçüOrtak arıyorum ofisim Hilton otel karşısında çarşı merkezde5386266201
02.02.2022AvukatABDULKADİR KAZANCITam zamanlı ve sigortalı olarak çalışmak üzere; Siber Güvenlik ve Bilişim Hukuku alanında uzmanlaşmak isteyen bunun yanında diğer hukuk dallarında da davalar görmek isteyen meslektaşlarımızın başvurularını bekliyoruz.5076564896
27.01.2022Tüm IlanlarFeride yamaçDaha önce avukat yanında çalıştım. Adliyede staj yaptım çalışayileceğim ofis arıyorum5455024627

<<<Mayıs 2022><<
Mayıs 2022