BAROMUZ GENÇLİK MECLİSİNİN OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULU, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Tarih: 21.04.2024| Okunma Sayısı: 186

Baromuz Gençlik Meclisinin Olağan Seçimli Genel Kurulu, birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirilmiştir.

Av.Uğur Çobanoğlu ve Stj.Av.Ali Fırat Kalakenger’in başkan adayı olduğu ve Divan Kurulunun Av.Ahmet Melih Karatutlu, Av.Ahmet Ermeydan ile Av.Hacer Sueda İnanç’tan oluştuğu genel kurul, yapılan seçim sonucunda Av.Uğur Çobanoğlu Gençlik Meclisinin yeni Başkanı seçilmiştir.

Kahramanmaraş Barosu Gençlik Meclisinin yeni Yürütme Kurulu Av.Uğur Çobanoğlu, Av.Ayşe Elif Karatutlu, Av.Batuhan Özer, Av.Furkan Yılmaz, Av.Hatice Selen Akkurt, Av.Mehmet Ali Keklik, Av.Mustafa Müdüroğlu, Av.Tuğba Kalkan, Av.Ünal Zahit Tutak, Stj.Av.Neslihan Ülger, Stj.Av.Betül Adanalı ve Stj.Av.Çağla Bostancı’dan oluşmuştur.

Kahramanmaraş Barosu Gençlik Meclisi önceki Başkanı Av.Furkan Kara ve Yürütme Kurulunda görev yapan meslektaşlarımıza emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.
Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Av.Uğur Çobanoğlu ile Yürütme Kuruluna seçilen meslektaşlarımızı tebrik eder, aday meslektaşlarımızı çalışmalarından dolayı kutlar, yeni dönemin hayırlı olması temennisiyle, başarılar dileriz.

,

<<<Mayıs 2024><<