İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 31
11.10.2021AvukatEDA NUR KÜÇÜKEski adliye karşısında bulunan ofisimizde sigortalı olarak çalışacak kadın avukat meslektaşa ihtiyacımız vardır. Cvlerinizi whatsApp üzerinden iletmenizi rica ediyorum.5340422386
07.10.2021SekreterAV.SENA KÖŞKEROfisimizde temizlik, çay ve kahve servisi yapılabilmesi için sekreter aramaktayız. Tercihen genç çalışma arkadaşı arıyoruz. İlgilenenlerin iletişime geçmesini bekliyoruz.5343814339
06.10.2021AvukatAv. Nagehan KengerMerhabalar Meslektaşlarım. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden yüksek not ortalamasıyla mezun oldum. Stajımı aktif olarak Ankara da tamamladım. Memleketim olan Kahramanmaraş a dönüş yaptım ve burada ruhsat işlemlerimi tamamladım. SGK lı olarak çalışabileceğim bir ofis aramaktayım. Staj süresince edindiğim bilgiler: Sade ve anlaşılır dilekçe yazma, icra takibi açma, takiplerin yapılması ve buna ilişkin tüm bilgiler, UYAP kullanma, dosya-evrak düzeni ve takipleri, ofis yönetimi, müvekkille ilişkiler, kalem memurlarıyla ilişkiler, sunum. İlgilenen meslektaşlarıma ayrıntılı CV iletebilirim.5423094647
02.10.2021SekreterAv. Bayram ŞakalarKahramanmaraş ta bulunan hukuk büromuza günlük temizlik, çay, kahve servisi yapabilecek , müvekkil karşılamasında bulunabilecek, insan ilişkileri iyi olan 25-30 yaş aralığında kadın sekreter arıyoruz.5457239284
29.09.2021SekreterGülhan GişiSekreter olarak çalışabileceğim ofis arıyorum. Sekreterin sahip olması gereken özellikleri taşıyorum ayrıca sekreterliğin dışında ofis temizliği ve yemekte yapabilirim. daha önce bir kaç avukatın yanında çalışmıştım Referans:Av. Özcan KARA5370198832
28.09.2021Tüm IlanlarAv. Özge ÇalHukuk ve ceza davalarının süreçlerinde tecrübeliyim. Daha önce bağlı çalıştım. Ofisimi yeni açtım, ANTALYA’DA TEVKIL ILE duruşma takibi olan meslektaşlarıma yardımcı olmak isterim.5394889711
24.09.2021DiğerMURAT BAYIROfisimizde çalışmak ve stajını yapmak isteyen Lise Son Sınıf Öğrencileri veya Adalet Meslek Lisesinde Öğrenci Olan çalışma arkadaşları arıyoruz, ilgilenen arkadaşlarımız " avmuratbey@hotmail.com adresinden cv lerini gönderebilirler3442219828
24.09.2021StajyerMURAT BAYIROfisimizde çalışmak üzere özellikle icra takipleri konusunda deneyim kazanmak isteyen STAJYER çalışma arkadaşları arıyoruz, ilgilenen arkadaşlarımız " avmuratbey@hotmail.com adresinden cv lerini gönderebilirler3442219828
24.09.2021SekreterMURAT BAYIROfisimizde çalışmak üzere daha önce deneyimi olan SEKRETER çalışma arkadaşları arıyoruz, ilgilenen arkadaşlarımız " avmuratbey@hotmail.com adresinden cv lerini gönderebilirler3442219828
24.09.2021KatipMURAT BAYIROfisimizde çalışmak üzere icra takipleri konusunda daha önce deneyimi olan KATİP çalışma arkadaşları arıyoruz, ilgilenen arkadaşlarımız " avmuratbey@hotmail.com adresinden cv lerini gönderebilirler3442219828
16.09.2021Tüm IlanlarLEGAL1453-HukukK.Maraş ta bulunan ofisimize stajyer meslektaşlar arıyoruz. Mesleğin etik kurallarına, insanlığın ahlaki değerlerine ve iş disiplinine uygun çalışma ortamı arayan adaylarımız CV’lerini career@legal1453.com adresine Aralık ayına kadar iletilerek başvuruyu tamamlayabilirler.8505571453
14.09.2021AvukatEYLEM ÇAĞRAŞOfisimizde sigortalı olarak çalışacak avukat meslektaşlarımıza ihtiyacımız vardır. Tecrübeli olması tercihimizdir. Cv lerinizi eylemcagras@hotmail.com adresine iletmenizi rica ederim.5536324795
13.09.2021DiğerBetül KırmacıÇarşı Merkezinde dükkan üstü İsmetpaşa Mh. 12. Sk. Buluthan İşhanı K:1 No:4 DULKADİROĞLUK.MARAŞ Satılık 2+1 daire büro olarak satılık5309633800
23.08.2021OrtakAHMET MELİH KARATUTLUÇarşıda 5 noter karşısında bulunan ofisime gider ortağı olarak çalışabileceğimiz avukat meslektaş arıyorum.5388788782

<<<Ekim 2021><<
Ekim 2021