29 EKÄ°M CUMHURÄ°YET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

KurtuluÅŸ mücadelemizin zaferle taçlanıp Milletimizin dünya devletler sahnesinde yer almasını saÄŸlayan Cumhuriyetimizin kuruluÅŸunun 99.Yıl dönümünü büyük bir coÅŸku ve gururla idrak ediyoruz.

KurtuluÅŸ savaşı milletimizin var oluÅŸ mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden var oluÅŸumuzun simgesi olmuÅŸtur. Cumhuriyetimizin kuruluÅŸunun 99.Yıl dönümünü kutladığımız bu günde baÅŸta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaÅŸlarını ve bugüne kadar kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan aziz ÅŸehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz ÅŸükran, rahmet ve saygıyla anıyoruz.
Cumhuriyet; milletimizin var oluÅŸ mücadelesinin en önemli kazanımı olmuÅŸtur. Cumhuriyet, Milletimizin gayret ve azminin bir eseridir. Cumhuriyetle birlikte milletimiz bugün hür ve bağımsız olarak çaÄŸdaÅŸ uygarlığın onurlu devletleri arasında en önde ve dimdik ayaktadır!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Türk Milletinin öz yapısına ve geleneklerine en uygun yönetim Cumhuriyet yönetimidir.” sözü, Cumhuriyet'in anlam ve önemini en güzel biçimde ortaya koymaktadır.

Türk Devleti, ÅŸanlı tarihini, geleneÄŸini, kültürünü, inancını muhafaza ederek önündeki yolda geleceÄŸe umutla yürüyecektir. Milletimiz, dün olduÄŸu gibi bugünde hiçbir zaman zalimlere karşı sessiz kalan bir millet olmamıştır. Tarihin adalet terazisinde, bu vasfı ile daima yer alacak ve gıpta edilecek bir Milet olarak yer alacaktır.
Milletimiz, milli birlik ve beraberliÄŸi sayesinde bugün dimdik ayaktadır. Aradan geçen 99 yıl boyunca varlığına ve bölünmez bütünlüÄŸüne yönelik iç ve dış güçlerin kanlı oyunlarının, hain tertiplerinin ve saldırılarının üstesinden gelmeyi bilmiÅŸ ve ne kadar büyük bir millet olduÄŸunu tüm dünyaya göstermiÅŸtir.
      Bu vesile ile milli birlik ve beraberliÄŸimizi bozmaya yönelik her türlü saldırıyı bir kez daha lanetliyor, ÅŸehitlerimizi rahmet ve ÅŸükranla anıyor, ailelerine ve milletimize baÅŸsaÄŸlığı, gazilerimize acil ÅŸifalar diliyoruz.
Milletimizin yarasını yine milletimiz ve devletimiz sarmıştır, saracaktır. Bilinmelidir ki, devlet ülkemizin her köÅŸesinde ve her karış toprağında vardır. GeçmiÅŸimiz ve geleceÄŸimiz, devletimiz ve vatanımız hepimizindir.
        Milletçe duygu birliÄŸimizin büyük bir coÅŸkuyla tezahür ettiÄŸi bugün, Cumhuriyetimiz için ortak deÄŸerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir ÅŸekilde kenetlenme milli birlik ve beraberliÄŸimizi içeride ve dışarıdaki hainlere gösterme günüdür.
Bugün, bizi millet yapan yüksek deÄŸerlerimizin daha gür sesle yüceltileceÄŸi, geçmiÅŸte olduÄŸu gibi tek yürek olarak haykırılacağı, el ele, gönül gönüle geleceÄŸe daha bir güvenle bakılacağı gündür.
Bu duygu ve düÅŸüncelerle; Aziz Vatanımızı ve Cumhuriyetimizi ilelebet koruma azim ve kararlılığımızla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten duygularımızla kutluyorum.
Sevgi ve saygılarımızla
Av.Muhammed Burak GÜL