KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Bayramlarımızı bayram gibi yaÅŸayabilmek, huzur içinde geleceÄŸe bakabilmek ancak hukuk ve adaletin inÅŸa ettiÄŸi bir demokrasi içinde mümkün olabilecektir.

Bayramlar toplumu, birlik, beraberlik, kardeÅŸlik ve dayanışma içinde tutan, saygı ve sevgi temelinde insanları birleÅŸtiren, beraber aynı kaderi, aynı tasayı, aynı kıvancı yaÅŸama bilincini geliÅŸtiren önemli günlerdir. Hukuktur bayram, adalettir, demokrasidir. Güven içinde yaÅŸamaktır. Kin, nefret, yalan, dolan, iftira gibi kötü duyguların mahkûm olmasıdır.

Milletçe bayram coÅŸkusunu yaÅŸarken, diÄŸer yandan bayrama buruk gönüllerle girenlerin hüzün ve acılarını da aynı ÅŸekilde yüreklerimizde hissediyoruz.

Asırlardır barış ve adalete, sevgi ve hoÅŸgörüye öncülük etmiÅŸ bir medeniyetin mirasçıları olarak geçmiÅŸte olduÄŸu gibi bugün de; acılarımızı da, sevinçlerimizi de paylaÅŸmaya devam edeceÄŸiz. Bayram dolayısıyla aziz Åžehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, kahraman Gazilerimize ÅŸükranlarımızı sunuyor, menfur saldırılarda bugüne kadar kaybettiÄŸimiz tüm meslektaÅŸlarımızı rahmet, sevgi ve saygıyla anıyoruz.

Kurban Bayramı’nın, birlik ve beraberliÄŸimize, barış ve huzurumuza vesile olmasını temenni ediyor, baÅŸta meslektaÅŸlarımız olmak üzere tüm vatandaÅŸlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutlar, adalet, barış ve huzur içinde her gününüzün bayram olmasını dileriz.

Sevgi ve saygılarımla

Yönetim Kurulu Adına

Av. M. Burak GÜL

Kahramanmaraş Barosu Başkanı