19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
Tarih: 18.05.2022| Okunma Sayısı: 70

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ

KUTLU OLSUN.

“Biz her şeyi gençliğe bırakacağız...

Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır.

Bütün ümidim gençliktedir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün, Türk Milletinin kurtuluşu ve vatanın bölünmez bütünlüğü için 19 Mayıs 1919`da başlattığı hareketle, Milli Mücadelemizin başlangıç ateşi yakılmıştır.

Yakılan milli mücadele ateşi ile milletimizin sönmek üzere olan umutları canlanmış ve sonsuza kadar yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılmıştır.

Bu anlamlı gün; yarınlarımızın teminatı Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlik, bir milletin geleceğidir, gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği üzere; “geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri” gençlerimizdir. Cumhuriyetimizin korunması, gelişmesi, milletimizin layık olduğu mutlu, müreffeh, güçlü bir ülkede yaşaması ve daha ileriye gitmesi gençlerimiz sayesinde olacaktır.

Milli mücadelemiz neticesinde, büyük özverilerle kurulan Cumhuriyetimizi korumak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz.

19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, bu özel ve anlamlı günü geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyoruz.

Yönetim Kurulu Adına

Av. Muhammed Burak GÜL