ELBİSTAN'DA GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK.
Tarih: 16.04.2022| Okunma Sayısı: 182

ELBİSTAN’DA GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK.

Baromuz tarafından; Elbistan İlçemizde, geleneksel olarak yapılan iftar programı düzenlendi. İftara Meslektaşlarımız, Aileleri, Hakim ve C.Savcılarımız ile Adliye Personelleri katıldılar.
Baro Başkanımız Av.M.Burak Gül, iftar sonrası yaptığı konuşmada: “Elbistan İlçemizde görev yapan meslektaşlarımızla iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz, Ramazan ayında bu programlar vesilesiyle birlik ve beraberliğimiz daha da güçleniyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını, sağlık ve huzur içerisinde Ramazan Bayramına ulaşmamızı diliyorum. Bu vesilesiyle 5 Nisan Avukatlar Günümüzü bir kez daha kutluyor, iftar davetimize katılan meslektaşlarımıza ve misafirlerimize ve emekleri için Elbistan Baro Temsilciliğimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Elbistan Baro Temsilcimiz Av.Cihat Yılmaz’da konuşmasında; “Salgının da etkisiyle bir süredir meslektaşlarımızla bir araya gelemiyorduk. Geleneksel iftar programımız vesilesiyle meslektaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Meslektaşlarımız ve misafirlerimizin Ramazan ayını tebrik ediyor, davetimize katılan Meslektaşlarımıza yakınlarına, Hakim ve Savcılarımız ile Adliye personellerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
İftar programımıza katılan meslektaşlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyor, Hayırlı Ramazanlar diliyoruz.

<<<Mayıs 2022><<
Mayıs 2022