RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN.
Tarih: 1.05.2022| Okunma Sayısı: 58

RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz.

Bayramlar milletimizi, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içinde tutan, saygı ve sevgi temelinde insanları birleştiren, beraber aynı kaderi, aynı tasayı, aynı kıvancı yaşama bilincini geliştiren önemli günlerdir.
Bayram; kin, nefret, yalan, iftira gibi her türlü kötü duygunun mahkûm olmasıdır.

Milletçe bayram coşkusunu yaşarken, diğer yandan bayrama buruk gönüllerle girenlerin hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde hissediyoruz.

Asırlardır barış ve adalete, sevgi ve hoşgörüye öncülük etmiş bir medeniyetin mirasçıları olarak geçmişte olduğu gibi bugün de; acılarımızı da, sevinçlerimizi de paylaşmaya devam edeceğiz. Bayram dolayısıyla aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ramazan Bayramı’nın, birlik ve beraberliğimize, barış ve huzurumuza vesile olmasını temenni ediyor, başta meslektaşlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, adalet, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz.
Sevgi ve Saygılarımızla

Yönetim Kurulu Adına