5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA BAROMUZUN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ.
Tarih: 9.04.2022| Okunma Sayısı: 184

Baromuz tarafından “5 Nisan Avukatlar Günü” dolayısıyla, geleneksel olarak yapılan iftar programı düzenlendi.
İftara Meslektaşlarımız, Aileleri, Hakim ve C.Savcılarımız, İcra Müdür ve Müdür Yardımcılarımız katıldılar.
Baro Başkanımız Av.M.Burak Gül, iftar sonrası yaptığı konuşmada:
“Ramazan ayının manevi ikliminde bir araya gelmekten mutluluk duyduk. 5 Nisan Avukatlar Günümüz kutlu olsun. Avukatlık tarihin en kadim mesleklerindendir, mesleğimizin içinde olduğu bir takım sorunları beraber yaşıyoruz, ancak birlik ve beraberlik duygusu içerisinde bu sorunların üstesinden birlikte geleceğine olan inancımızı her zaman olduğu gibi burada sizlerin huzurunda bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle Ramazan ayınızı tebrik ediyor, davetimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, dedi.”
İftar programında ayrıca 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle geleneksel olarak düzenlenen spor oyunlarında dereceye giren meslektaşlarımıza ödülleri takdim edildi.
İftar programımıza katılan meslektaşlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyor, Hayırlı Ramazanlar diliyoruz.

<<<Mayıs 2022><<
Mayıs 2022