TÜRKİYE STAJYER AVUKATLAR KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI AKDENİZ BÖLGESİ ELEMELERİ BAROMUZUN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Tarih: 14.06.2022| Okunma Sayısı: 636

Kahramanmaraş Barosu olarak Akdeniz Bölgesi Barolarımıza ev sahipliği yaptığımız; Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen “Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması’nın” Bölge Elemeleri, 11/12 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

Baromuzun ev sahibi olduğu Akdeniz Bölgesi Elemelerine; Adana, Antalya, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye Baroları katılmıştır.

İki gün süren yarışma neticesinde, Akdeniz Bölgesi’nde birinciliği Kahramanmaraş Barosu, ikinciliği Hatay Barosu, üçüncülüğü Isparta Barosu almıştır.

Elemelerde bölge birincisi olan takımlar Türkiye derecesi için 17-18 Eylül 2022 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek finalde yarışacak.

Yarışmada Baromuzu Takım olarak temsil eden Stajyer Avukatlarımız; Ayşe Nur Çoban, Mehmet Sait Yıldız, Musab Mustafa Hasırcı ve Uğur Çobanoğlu’nu tebrik ediyoruz. Takım Çalıştırıcılarımız Av. Mehmet Zahit Akküncü, Av. Sultan Gündeş ve Av. Burhan Gürbüz’e, Staj Komisyonu Başkanımız Av. Sefa Nacar’a ve Staj Komisyonumuza, Baro Personellerimiz ile emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Organizasyon için Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Eğitim Merkezi Başkanı Av. Sibel Suiçmez’in şahsında, Eğitim Merkezi Yetkililerine, çalışanlarına ve emeği geçenlere ayrıca teşekkür ederiz.

“Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışmasına” katılan, dereceye giren tüm Barolarımızı kutluyor, final yarışmasına katılacak Barolarımıza başarılar diliyoruz.

Yönetim Kurulu Adına

Av.Muhammed Burak GÜL