TBB 2023/39 SAYILI DUYURUSU

………………………

DUYURU NO:2023/39

Konu: Avukat Noyan Özkan Çevre ve Ekoloji Onur Ödülü Hakkında

Türkiye Barolar Birliği tarafından her yıl ödül yönetmeliğinde belirlenen usul çerçevesinde "Avukat Noyan Özkan Çevre ve Ekoloji Onur Ödülü" verilmektedir.

Ödül Yönergesi gereğince ödül; "....doğamızı ve hayatlarımızı tahakküm altına almaya çalışan çevre politikalarına karşı şiddet içermeyen ve her türlü ayrımcılıktan uzak mücadele yöntemleriyle mücadele eden, bu idealler uğruna risk alan, insanlara ilham ve umut veren kişilere, yurttaş gruplarına, tüzel kişiliği olsun ya da olmasın inisiyatif, platform, dernek ve benzeri adlar altında bir araya gelmiş oluşumlara" verilmektedir.

Av. Noyan Özkan Çevre ve Ekoloji Mücadelesi Onur Ödülü'ne çevre ve ekoloji alanında çalışma yapan herkes aday gösterilebilecektir.

Gösterilecek aday adaylarının kısa bir tanıtımı ile iletişim bilgilerinin 29 Mayıs 2023 tarihine kadar oduladay2023@barobirlik.org.tr  adresine e-posta yoluyla iletilmesi gerektiği hususunu bilgi ve takdirlerinize sunarım.

Saygılarımla.

Avukat R. Erinç SAĞKAN