BAROMUZ GENÇLİK MECLİSİNİN OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULU, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Baromuz Gençlik Meclisinin OlaÄŸan Seçimli Genel Kurulu, birlik ve beraberlik içinde gerçekleÅŸtirilmiÅŸtir.

Av.UÄŸur ÇobanoÄŸlu ve Stj.Av.Ali Fırat Kalakenger’in baÅŸkan adayı olduÄŸu ve Divan Kurulunun Av.Ahmet Melih Karatutlu, Av.Ahmet Ermeydan ile Av.Hacer Sueda Ä°nanç’tan oluÅŸtuÄŸu genel kurul, yapılan seçim sonucunda Av.UÄŸur ÇobanoÄŸlu Gençlik Meclisinin yeni BaÅŸkanı seçilmiÅŸtir. 

KahramanmaraÅŸ Barosu Gençlik Meclisinin yeni Yürütme Kurulu Av.UÄŸur ÇobanoÄŸlu, Av.AyÅŸe Elif Karatutlu, Av.Batuhan Özer, Av.Furkan Yılmaz, Av.Hatice Selen Akkurt, Av.Mehmet Ali Keklik, Av.Mustafa MüdüroÄŸlu, Av.TuÄŸba Kalkan, Av.Ünal Zahit Tutak, Stj.Av.Neslihan Ülger, Stj.Av.Betül Adanalı ve Stj.Av.ÇaÄŸla Bostancı’dan oluÅŸmuÅŸtur.

KahramanmaraÅŸ Barosu Gençlik Meclisi önceki BaÅŸkanı Av.Furkan Kara ve Yürütme Kurulunda görev yapan meslektaÅŸlarımıza emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teÅŸekkür ederiz.
Gençlik Meclisi BaÅŸkanlığına seçilen Av.UÄŸur ÇobanoÄŸlu ile Yürütme Kuruluna seçilen meslektaÅŸlarımızı tebrik eder, aday meslektaÅŸlarımızı çalışmalarından dolayı kutlar, yeni dönemin hayırlı olması temennisiyle, baÅŸarılar dileriz. 

,