TBB DUYURU
Tarih: 28.05.2018| Okunma Sayısı: 139

E-Tahsilat Sistemi | Cepten Tahsilat

E-Tahsilat Sistemi

Müvekkillerinizden ya da dosyalarınızın taraflarından tahsilatlarınızı Kredi Kartı ile ister tek çekim, ister taksitle yapabilirsiniz. TURK Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri alt yapısı kullanarak 6 kredi kartı markası ile (World, Bonus, Axess, Paraf, Maximum, CardFinans) tek seferde, yada taksitli ödemeler kabul edebilirsiniz.

Tahsil edilen tutarlar, sizin belirleyeceğiniz kriterlere göre BaroKart hesabınıza anında transfer edilecektir. BaroKart hesabınıza aktarılan bu tutar ile UYAP üzerinde ödeme yapabilir, size sağlanan Akaryakıt, tekstil ve sürekli artan üye işyeri anlaşmaları ile indirimli alış-verişler yapabilir ya da talep edeceğiniz tutar için talimat vererek, dilediğiniz banka hesabınıza transfer yaptırabilirsiniz.

Elektronik Tahsilat Sistemi ile web siteniz üzerinden, isterseniz sizin kurumsal renklerinize göre hazırlanacak sayfa ile tahsilat yapabilirsiniz. IOS ve Android işletim sistemli akıllı cep telefonunuz ile her an her yerden (Haciz mahallinde, müvekkil işyerinde, Adliyede vs.) kredi kartı ile tahsilat işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Çoklu dil seçeneği ile yurt dışında bulunan kişilerden kendi dilleri ile ödeme yapabilmelerini sağlayabileceksiniz.

Ayrintılar Ve Başvuru İçin:

Barokart Avantajları için:

Etahsilat sistem Başvuru İçin:

<<<Ağustos 2018><<
Ağustos 2018