30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
Tarih: 29.08.2021| Okunma Sayısı: 402

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

30 Ağustos; Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimizin, kahramanlıklarıyla geleceğimizi, birlik ve beraberliğimizi bedeli ne olursa olsun canlarıyla destanlaştırdığı bir zaferdir. Coşkusunu yürekten yaşıyoruz.
30 Ağustos Zaferi, yalnızca bizim tarihimizin değil, dünya tarihinin de en önemli dönüm noktalarındandır. Bu önem, zaferimizin, yalnızca bize özgü olmasının yanında; tüm mazlum milletlere, hatta tüm insanlığa, özgürlüğe ve kurtuluşa; başı dik, onuruyla yönelişin ilk örneği olmasıdır.
Milletimiz; 30 Ağustos Zaferi ile tüm insanlığa, insanca yaşamanın ancak özgür, bağımsız ve egemen bir millet olmakla gerçekleşebileceğinin en güzel örneğini vermiştir.
Üzerinde başımız dik, onurumuzla, bağımsız yaşama kararlılığında olduğumuz bu toprakları bize vatan yapmak için can veren kahramanlarımızın bize bırakmış oldukları sorumluluğun bilincindeyiz.
Dünya tarihine damgasını vuran bu zaferin mirasçısı olarak bizler; ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Vatanımızın milletimizle birlikte, birliğinin, bütünlüğünün ve kardeşliğinin zedelenmesine asla izin vermeyeceğimizin de bilinmesini istiyoruz.
Vatanımızın bağımsızlığı ve Milletimizin birliği uğruna verilen İstiklal Mücadelemizin kazanıldığı, anlamlı zaferin 99.Yıl dönümünde;
Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyoruz.

Av.Muhammed Burak GÜL

Kahramanmaraş Barosu Başkanı