Kahramanmaraş Hareketleniyor Projesi'ne Baromuzdan destek
Tarih: 5.12.2011 22:00:00| Okunma Sayısı: 4365

"Kahramanmaraş Hareketleniyor" Projesi

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, ülkemizde gelir düzeyinin yükselmesiyle birlikte insanların sosyal güvenceye kavuşmasıyla obezite, aşırı beslenme ve kilo gibi sağlık sorunlarının ortaya çıktığını söyledi.

Kocatepe, "Kahramanmaraş hareketleniyor" projesi kapsamında yaptığı açıklamada, insanların sağlıklı yaşaması için hareketli bir yaşamın şart olduğunu kaydetti.

Sağlıklı yaşama dikkat çekmek için "Kahramanmaraş hareketleniyor" projesini hayata geçirdiklerini belirten Kocatepe, amaçlarının insanların bulabildiği her yerde hareket edip ve spor yapmasını sağlamak olduğuna dikkati çekerekti.

"Kahramanmaraş hareketleniyor" projesi kapsamında 12 Şubat Stadyumu'nda düzenlenen yürüyüş aktivitesine Vali Kocatepe, Garnizon Komutanı Sadık Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, Vali Yardımcısı Erkan Bulgan, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Proje kapsamında, futbol ve basketbol müsabakası düzenlendi.
Spora ilk önce çim sahalarda İl Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Kabakçı’nın komutuyla ısınma hareketleri yapıldı.

Daha sonra hep birlikte yürüyüşe başlandı. Yürüyüş esnasında renkli görüntüler oluştu. Yürüyüşün ardından Vali Yardımcımız Dr.Ertan BULGAN,Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI ve Şube Müdürlerinden olusan Karma  takım ile Baromuz futbol takımı  bir gösteri maçı yaptı.
Takımımız Karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.

19.04.2024