TURNUVALAR TARİHİNİN EN GOLCÜ İSMİ BİZDEN.
Tarih: 30.10.2011 22:00:00| Okunma Sayısı: 7509

Türkiye Barolar Birliği Tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen 22.10.2011 tarihinde başlayan Avukat Spor Oyunları 29.10.2011 tarihinde yapılan kupa töreni ile son buldu.
                               Kahramanmaraş Barosunu temsilen Avukat Spor Oyunlarına katılan Baro Futbol Takımımız çok büyük eksikliklerine rağmen turnuvaya büyük renk kattı.

Çok zorlu bir gruba düşen Baro Futbol Takımımız bu da yetmezmiş gibi turnuva boyunca sakatlıkla da boğuştu. Bazı maçlarda takımımızın kalecileri de oyuna futbolcu olarak katılmak zorunda kaldı. Gruptan çıkamayan takımımız klasman maçları ile turnuvaya devam etti.

Zühtü Kazancı, Necati Dağ, Vahit Bağcı, Tayfun Alıcı, Feyzettin Okumuş, Mehmet Arık, Burak Kavak, Akif Bozdoğan, Harun Kıyak, Fırat Görgel, Ahmet Çabukel, Halil Kalli den oluşan Baro Futbol Takımımız 8 günde oynadığı 7 maçın 4 ünden galip ayrılır iken 3 maçta sahadan mağlup ayrıldı.

7 maçta toplam 27 gol atan takımımız turnuvanın en çok gol atan takımı oldu. Takımımızın forveti Burak Kavak ise attığı 17 gol ile Turnuvalar tarihinin en çok gol atan Gol kralı oldu. Tüm maçlarda gol bulan Burak Kavak; İzmir e 2, Muğla ya 2, Konya ya 1, Niğde ye 8, Hatay a 1, Çanakkale ye 2 ve Adana ya 1 gol attı.

Yine Niğde Barosunu 11-1 gibi farklı bir skorla yenen takımımız turnuvanın en farklı galibiyetinin de sahibi oldu.
                               Kadro sıkıntısı sebebiyle Konya Baro karşısında sol açık oynayan Necati Dağ (Kaleci) ve Çanakkale Baro karşısında Forvet oynayıp iki gol atan Zühtü Kazancı (Kaleci) izleyenler tarafından büyük takdir topladı.  Yan çapraz bağlarındaki 3 mm lik yırtık oluşan Ahmet Çabukel ve kasığında çekme meydana gelen Harun Kıyak büyük özveri örneği göstererek takımı 10 kişi bırakmamak için maçlara sakat olarak katıldılar.

Baro Başkanımız Av. Metin Doğan da iş yoğunluğuna rağmen takımımızı yalnız bırakmayarak iki maçta takımımıza destek verdi.

23.04.2024